Larissa's bloemen

Larissa's bloemen is een bloemist uit Oude Tonge, een karakteristiek dorpje op Goeree Overflakkee. In een knus pand aan de Oost Achterweg 6 heeft zich sinds 17 september 2018  een nieuwe eigenaar gesetteld, Larissa's bloemen. U zou het bijna kunnen raden, de eigenaresse heet Larissa. Zij heeft het bloemen bedrijfje samen met haar partner opgezet. Zij gaat dan ook met veel plezier en liefde naar haar werk om de wensen en de behoeften van haar bezoekers te behartigen. 

Onze missie

De missie van Larissa's bloemen is om de wensen en behoeften van onze bezoekers zo goed mogelijk te behartigen. Wij willen dat onze klant met een goed gevoel onze winkel of webshop verlaat. Wij vinden het dan ook van essentieel belang dat wij bloemen, planten en woondecoratie van goede kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs.  

Onze beloften

Larissa's bloemen belooft u een goede  kwaliteit bloemen en planten. Wij verzekeren ons van een goede kwaliteit bloemen en planten door drie keer per week verse bloemen en planten van de veiling in te kopen. Om onze belofte naar u toe te bekrachtigen geven wij de klant een garantie van 7 dagen op een boeket. 

Wat vindt u van onze service?

Laat het ons weten door uw stem door te geven en eventueel een reactie achter te laten.

Rating: 4.9565217391304 sterren
23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Erik
3 jaar geleden

prima bloemen, goede prijs.

Naomi
3 jaar geleden

Succes Met de winkel Lis 😁

Joran dV
3 jaar geleden

Originele kerspullen :) (Y)

Niet belangrijk
3 jaar geleden

leuk hoor goede service en goede bos bloemen gekocht hier bij larissas bloemen oude Tonge. staan al even nog steeds niet dood, wij zijn tevreden

Sandra Beurskens
3 jaar geleden

Hoi Larissa

Je hebt een leuke winkel, prachtig assortiment voor jong en oud en ik ben goed geholpen door het personeel.

Ik kom vaker

Klacht of vraag?

Mocht u aanspraak willen maken op onze service, raadpleeg dan de Contactgegevens of vul het onderstaande contactformulier in.
Wij proberen uw vraag/klacht binnen een werkdag te verwerken.