Inhuren van een bloemist

Een bloemist inhuren op locatie. Sfeer creëren voor elke gelegenheid met bloemen en een bloemist op locatie. Voordelige prijzen voor een goede kwaliteit bloemen is ons kenmerk!

  • Bruidswerk op locatie
    Onze bloemist komt naar uw bruidslocatie, of u stuurt foto's van de locatie, Samen met u maakt de bloemist een bij uw wensen en budget passend plan. Voor en/of tijdens de bruiloft is de bloemist aanwezig om de puntjes op de i te zetten met betrekking tot het bruidswerk. Zie onze pagina over bruidswerk. Wij leveren kwalitatief goede en goedkope bruidsboeketten, corsages, autodecoratie en de bloemdecoraties op locatie.

  • Rouwwerk op locatie
    Het is bij Larissa's bloemen mogelijk om een bloemist in te huren op locatie. Zo ook op locaties waar afscheid wordt genomen van een dierbare, of dit nu de begrafenislocatie of de locatie voor de condoleance is. De bloemist van Larissa's bloemen realiseert in overeenstemming met uw wensen en budget een waardig afscheid voor uw dierbare. Zie onze pagina rouwwerk. De rouwstukken, rouwboeketten en kistbedekking wordt voor een zachte prijs aangeboden.

  • Bloemdecoratie op locatie
    Heeft u iets te vieren en bent u opzoek naar de 'finishing touch'? Bij Larissa's bloemen is het mogelijk om een bloemist op locatie te bestellen die u helpt bij het zetten van de 'punt op de i'. De decoratie voor een gezellige buurtbarbeque, de aankleding van een bedrijfsfeest of het maken van sfeer op vergaderingslocaties behoren allen tot de mogelijkheden.