Boeketten

Boeketten zijn al decennia lang de manier om een relatie op een leuke of gepaste manier blijk van waardering te geven en zijn een uitstekend product om uw interieur op te fleuren.
Als blijk van waardering voor een collega waarmee u mooie prestaties behaald heeft, voor een familielid dat jarig is, voor een oude vriend(in) die u al jaren niet meer heeft gezien, een warm onthaal van een relatie na lange afwezigheid, als tonen van medeleven en betrokkenheid bij ziekte of overlijden, als u een slippertje heeft gemaakt en u sorry wilt zeggen, maar woorden zijn niet genoeg en natuurlijk als goed-weekend-garantie als u een bos bloemen cadeau doet aan u man of vrouw.  
Een mooie, verse en lekker geurende bos bloemen is dus altijd het juiste presentje. Boeketten zijn bij Larissa's bloemen al verkrijgbaar vanaf €5,- (koffieboeketten) en zijn compleet naar uw smaak samen te stellen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven heeft Larissa's bloemen 3 keer per week verse bloemen. U bent dus verzekerd van verse bloemen! 

Bloemstukken

Bloemstukken zijn uitermate geschikt om uw interieur de 'finishing-touch' te geven. Daarnaast zijn bloemstukken ook geschikt als origineel, kleurig en uniek cadeau voor uw relaties. Ook bloemstukken zijn compleet naar eigen smaak samen te stellen. Larissa weet raad met alle interieur stijlen en zorgt dat u met het meest geschikte bloemstuk naar huis gaat.  

Rouwwerk

Voor uw wensen met betrekking tot rouwwerk, kist bedekking, legboeketten, ect. nemen wij de tijd. Het uitzoeken van rouwwerk is een emotionele en moeilijke opgave en bij Larissa's bloemen willen wij niet dat daar haast bij komt kijken. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u met eerlijke en oprechte informatie en met visueel beeldmateriaal en duidelijke prijzen. Als u het te moeilijk vindt om in persoon het rouwwerk uit te komen zoeken, dan kunnen wij u online helpen met het uitzoeken van een mooi rouwstuk voor een waardig afscheid. Uit respect vinden wij het niet fatsoenlijk om bezorgkosten te rekenen voor de bezorging van rouwwerk op het eiland en doen dit dan ook niet.  

Bruidswerk

Trouwen wordt door de jonge dames al vanaf jongs af aan als één van de mooiste momenten in het leven gezien. De dag dat de vader zijn dochter naar het altaar brengt en haar officieel overdraagt aan de zorg van haar man. Een tranentrekker als u het mij vraagt! Al als klein meisje oefenen de dames de plechtigheid voor, terwijl hun aanstaande echtgenoten nog schoppend en schreeuwend door de modder rollen. 
Het is dan ook belangrijk dat de bruiloft mooi aangekleed wordt. Larissa's bloemen kan u helpen met het uitzoeken van uw perfecte bruidswerk, bruidsboeketten, corsages en aankleding voor de bruiloftslocatie. U kunt zelfs planten huren voor de aankleding van uw bruidslocatie bij Larissa's bloemen.

Foto's volgen

Plantenarrangementen

Decoratie sfeerimpressie